ПРОФСПІЛКИ ЗВЕРНУЛИСЬ ДО ГЛАВИ ДЕРЖАВИ

  

   СПО об’єднань профспілок від імені 7 млн. громадян

України – членів профспілок усіх рівнів звернувся до

Президента України Володимира Зеленського, як гаранта

Конституції, із закликом захистити конституційні, трудові

права працівників та діяльність профспілок в Україні.

 

У Зверненні наголошується, що дії уряду та депутатська ініціатива щодо лібералізації соціально-економічних і трудових відносин збурили людей. Зростає невдоволення в трудових колективах, втрачається довіра до нової влади серед простих працівників, падає її рейтинг у суспільстві.

Профспілки завжди були і є прибічниками конструктивного соціального діалогу та очікують від влади і роботодавців такого ж ставлення до себе.

Керівники профспілкових об’єднань, які входять до складу Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні, звернулись до Глави держави з пропозицією провести зустріч з профспілковим активом 16 січня 2020 року на Всеукраїнському профспілковому віче у м. Києві в МЦКМ (Жовтневому палаці).

У зустрічі візьмуть участь профактивісти з усіх областей України, які встали на захист конституційних трудових і соціально-економічних прав працівників та діяльності профспілок.

Текст Звернення за посиланням http://fpsu.org.ua/59-materiali/16744-zakhistimo-trudovi-prava-ukrajinskikh-pratsivnikiv-profspilki-zvernulis-do-glavi-derzhavi.html

Прес-центр ФПУ.