Звітувала профспілка будівельників

   Звітно-виборна конференція Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів відбулась 23 вересня в Будинку профспілок.

Незважаючи на те, що ситуація в галузі є непростою, зазначив у своїй доповіді голова обкому профспілки Іван Сова, облпрофорганізація спрямовувала свої зусилля на посилення соціального захисту працівників, організаційне зміцнення профспілки. Особлива увага приділялася підвищенню ефективності колдоговорів, якими охоплено 95% членів профспілки. У цьому напрямку профспілка плідно співпрацює з роботодавцями. Спільно вирішуються й проблеми забезпечення галузі кваліфікованими кадрами.scl

На першому плані – й питання охорони праці, правозахисної роботи. Так, завдяки принциповій позиції первинної профорганізації, обкому, ЦК профспілки та облпрофоб’єднання вдалося вирішити гострий трудовий конфлікт, що виник у ТОВ «Проско» через велику заборгованість із зарплати.

Під час обговорення доповіді висловлювались конкретні пропозиції з вдосконалення діяльності профспілки в усіх напрямках, що знайшло відображення в прийнятій делегатами постанові.

В роботі конференції взяли участь і виступили голови ЦК галузевої профспілки - Василь Андрєєв, облпрофоб’єднання – Віталій Дубіль, обласної організації роботодавців галузі – Віктор Шинкевич.

Головою облпрофорганізації обрано Олену Сову.

Вітаємо!

                                                        Прес-центр Дніпропетровського

                                                        облпрофоб’єднання