ВІДГУК З ПАРЛАМЕНТУ

Як ми вже повідомляли, у лютому цього року, напередодні Всесвітнього Дня соціальної справедливості профспілки Дніпропетровщини звернулись з Відкритим листом до керівництва держави.

Днями  надійшла відповідь на це звернення від голови Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради України Г.Третьякової.

У ньому повідомляється, що у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на виконання доручення Голови Верховної Ради України Д.Разумкова розглянуто відкритого листа президії Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок до керівництва держави з нагоди Всесвітнього Дня соціальної справедливості (від 18 лютого 2021 року № 01-20/01-68) щодо необхідності вжиття невідкладних заходів задля стабілізації соціально-економічної ситуації та підвищення якості життя населення до рівня розвинених країн світу.

«За результатами розгляду, - йдеться далі, - повідомляємо, що з наданою інформацією ознайомлено народних депутатів України - членів Комітету, які відповідно до статті 93 Конституції України наділені правом законодавчої ініціативи у Верховній Раді України. …Комітет звернувся до Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. з проханням надати доручення уповноваженим центральним органам виконавчої влади уважно розглянути Ваше звернення, надати вичерпні відповіді на поставлені питання, а також повідомити Вас про результати розгляду».

                                                        Прес-центр Дніпропетровського

                                                                       обласного об’єднання профспілок