Вітаємо!

Шановний Анатолію Григоровичу!

З нагоди Вашого чудового особистого свята – Дня народження – прийміть від Центрального комітету  Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей, виконкому Дніпропетровської обласної профспілки, Новомосковської ради первинних профспілкових організацій щирі і сердечні вітання  та слова великої шани, вдячності і поваги до Вас як керівника, депутата обласної ради, громадського діяча і просто як хорошої людини.    

ДРЗа роки спільної нашої діяльності  Ви постали перед нами як людина широких знань, уподобань, з глибоким даром державного мислення,  уміння вирішувати складні проблеми на Дніпропетровщині і, зокрема, у рідному Новомосковському районі. 

У кожній сільській чи селищній раді району є об’єкти, до спорудження, відновлення чи обладнання яких Ви доклали чималих зусиль. У кожному селі є люди, яким Ви знайшли можливість надати допомогу у складних життєвих обставинах.

А ще у районі діє створена Вами дружна і міцна галузева профспілкова сім’я, багата хорошими людьми і конкретними справами, яка  своєю метою  ставить створення найкращих умов для роботи і життя людини праці  – метою, що є головною у Ваших планах. 

Ми вдячні Вам за мудрість, за тактовне і чуйне ставлення  та  підтримку у всіх наших спільних справах.

Прийміть же,  шановний імениннику,  сердечні   побажання у здійсненні Ваших численних планів і задумів!               Нехай доля дарує Вам добрі звістки, надійних друзів, а ще – вдячність людську за зроблені Вами добрі справи. Щасливої подальшої життєвої дороги, миру,  здоров’я міцного,  родинного затишку, добра, тепла і достатку на радісні довгі роки!