20 червня - День медичного працівника

 Дорогі медичні працівники, колеги!

  З нагоди нашого професійного свята – Дня медичного працівника – хочеться виразити глибоку пошану та любов за вашу самовіддану працю, високий професіоналізм, безмежну доброту та увагу до людей.

  Немає професії більш жертовної та гуманної, ніж професія медика, хоча у суспільстві медичну галузь оцінюють по-різному: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики. Та попри все, ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок, ви – герої, бо щодня, не помічаючи цього, здійснюєте свої трудові подвиги на межі людських можливостей у всіх куточках нашої області.
  Медична спільнота завжди була, є і буде передовою та прогресивною частиною нашого суспільства, яка завжди миттєво реагує на всі виклики та загрози. І в нинішній непростій ситуації кардинального реформування галузі хочеться вірити, що незважаючи на ризики, нам вдасться збудувати ефективну систему охорони здоров’я, яка гарантуватиме пацієнтам якісну й доступну медичну допомогу, а медикам – належний соціальний статус і рівень оплати праці.
 Дніпропетровська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України щиро вітає усіх медичних працівників області з професійним святом – Днем медичного працівника.
     Зичимо вам міцного здоров’я, безхмарного неба, творчої наснаги, фінансового процвітання та доброго настрою! Нехай здійсняться всі ваші задуми, а добро, що ви даруєте, супроводжує вас все життя!

З повагою
Голова Дніпропетровської обласної організації
профспілки працівників охорони здоров’я України

Ольга ВАЛЕВСЬКА