З Новим, 2022-м, роком!

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік - це крок у майбутнє, час надій і сподівань. Тож нехай він стане для нас роком добрих змін, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень, добробуту та процвітання.

Рік, що минає, хоч і був непростим, але завдяки спільним зусиллям соціальних партнерів Дніпропетровщини вдалося в деякій мірі стабілізувати ситуацію в економіці, домогтися підвищення рівня оплати праці трудящих.

Важливою подією в житті профспілок області стала проведена цього року міжспілкова конференція, яка дала новий імпульс діяльності профцентру та його членських галузевих організацій.

Було підписано також нову Територіальну угоду («малу конституцію») на 2021-2025 рр. між облдержадміністрацією, Федерацією організацій роботодавців та профспілками області і нову Угоду про співробітництво між облпрофоб’єднанням та ГУ Держпраці в Дніпропетровській області. Проводилась активна спільна робота з ГУ Пенсійного фонду, обласним Центром зайнятості, Національною службою посередництва і примирення, відділенням ФСС із захисту інвалідів, регіональною Асоціацією територіальних громад та Торгово-промисловою палатою. І цю співпрацю ми будемо посилювати, адже попереду у нас ще чимало важливих справ. Насамперед - це поліпшення життя людей.

       Бажаю всім миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму, прихильності долі, підтримки колег і близьких. Нехай новорічні свята принесуть у ваш дім достаток і мир, а Різдвяні вогні сповнять ваше серце радістю й натхненням!

         З повагою,

Голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль

4902 card