Ми за безпечні умови праці!

Дніпропетровська обласна профорганізація працівників АПК активно включилася в підготовку та проведення цьогоріч Дня охорони праці.

Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році Дня охорони праці та План заходів з відзначення цього дня в Україні були доведені до первинних профспілкових організацій для забезпечення їх виконання разом з роботодавцями та службами охорони праці підприємств, а також надруковані в районних газетах для широкого загалу працівників агроформувань та жителів районів.

Значна робота до Дня охорони праці була проведена керівництвом, спеціалістами разом з профспілковим комітетом в Дніпровській гідрогеолого-меліоративній єкспедиції. Так, видано і затверджено керівником ДГГМЕ О.Самородським і головою профспілкового комітету Н.Величко наказ по експедиції від 21.04.2017 року № 78 «Про проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2017 році»; створено комісію для забезпечення проведення заходів з нагоди Дня охорони праці; розроблені додаткові заходи з охорони праці щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та профзахворюванням, підвищення рівня безпеки й умов праці. 26 квітня було проведено лекцію за участю головного державного інспектора відділу нагляду у агропромисловому комплексі Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області О.Єфіменка на тему: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». Крім того, оновлено Куточок охорони праці тематичними матеріалами «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». А ще тут було проведено конкурси на найбезпечніше робоче місце, виробничу дільницю, кращого за показниками безпеки праці працівника та дитячого малюнку на тему: «Охорона праці очима дітей». Завершилась неділя охорони праці ІІІ ступенем оперативного контролю за станом охорони праці, який був проведений 28 квітня.

                                                                                                    Обласна профорганізація

працівників АПК.