До всього є справа!

 Профспілки Дніпропетровщини разом з усією країною активно працюють на Перемогу. Фінансова та матеріальна допомога армії і теробороні , організація разом з роботодавцями випуску необхідної промислової та оборонної продукції, облаштування біженців, допомога пораненим бійцям та підтримка сімей військовослужбовців – до всього сьогодні є справа профспілкам області.

 Про все це йшла мова на черговому засіданні президії обласного об’єднання профспілок. Прозвітувавши про вже зроблене, його голова - Віталій Дубіль націлив керівників галузевих облпрофорганізацій на подальше забезпечення потреб армії та оборони країни, яка бореться з російською агресією, а також на вирішення повсякденних проблем трудових колективів. 
 Акцентувалась увага й на необхідності посилення контролю з боку профспілок за організацією трудових відносин в умовах воєнного часу. Про її особливості проінформував учасників засідання та відповів на їхні запитання член міжгалузевої ради профспілок, профспілковий адвокат Олексій Погрібняк.
 Про нинішній стан соціально – трудових відносин, колективно – трудові спори у воєнних умовах розповіли начальник відділення Національної служби посередництва і примирення у Дніпропетровській області Ігор Чуб, а також його колега – керівник Харківського відділення НСПП Сергій Лайков, який тимчасово перебуває і працює в нашій області.

Прес -центр Дніпропетровського
облпрофоб’єднання.