БЕЗПЕЧНА ПРАЦЯ – КРОК ДО ПЕРЕМОГИ

  На засіданні Міжгалузевої Ради Обласного об’єднання профспілок, яке відбулося 22 вересня 2022 року, було прийняте рішення звернутися до роботодавців, профспілкових організацій всіх рівнів та всіх працівників області, в умовах воєнного стану організувати роботу і працювати під девізом «Безпечна праця – допомога збройним силам України».

Голова обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль запропонував керівникам членських організацій облпрофоб’єднання довести цю пропозицію на місця з метою привернення уваги до питань створення здорових і безпечних умов праці та виробничої санітарії. На його думку, сьогодні, в умовах воєнного стану, зменшення рівня виробничого травматизму буде сприяти стабілізації роботи підприємств, своєчасному виконанню військових замовлень, а значить – наближенню нашої перемоги.

З метою реалізації цієї ініціативи доцільно виготовляти та розміщувати на прохідних, в цехах, на робочих місцях відповідні плакати-заклики, інформувати про це працівників при зустрічах в трудових колективах, при проведенні інструктажів з охорони праці, всіляко заохочувати їх до безпечної праці.

Надіслано також листа до голови Федерації профспілок України Григорія Осового з пропозицією підтримати ініціативу профспілок Дніпропетровщини та поширити її на інші регіони України.

                                                                   Прес-центр Дніпропетровського

                                                                   облпрофоб’єднання