Нарада під головуванням голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації

Відбулась нарада під головуванням голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації ЛИСАК С.П.

В заході взяли участь керівники Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Дніпропетровської митниці, Головного Управління ДПС у Дніпропетровській обл., Східного МУ ДПС по роботі з великими платниками податків та Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

Під час заходу обговорювались нагальні питання стосовно наповнення місцевих бюджетів та заходи підтримки їх фінансової стабільності, зокрема в умовах воєнного стану, а також поточний стан заборгованості по заробітній платні в регіоні, шляхи вирішення цього питання та роль  Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці в поданому питанні. Розглянули проблематику державних органів влади, які актуальні сьогодні.

 За результатами наради сторони наголосили на важливості проведення систематичних зустрічей та домовились про подальшу взаємодію.

                               

                                         Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці