100 років відданості

28 лютого відбулося офіційне відзначення надзвичайно важливої історичної події – 100 –річчя від дня створення первинної профспілкової організації Дніпровського державного медичного університету.

З огляду на воєнний стан в країні, захід було проведено у форматі розширеного засідання профспілкового комітету, на яке були запрошені голова та члени президії Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Ольга Валевська, Марина Назарова, Олександр Реутов та Олег Варун, ректор Дніпровського державного медичного університету Тетяна Перцева та профспілкові активісти минулих часів.
Профспілкових активістів було нагороджено грамотами та нагрудними знаками Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок, Профспілки працівників охорони здоров’я України та Федерації профспілок України.
Первинна профорганізація медичного університету отримала багато привітань з ювілеєм. Було відзначено великий її внесок у розвиток профспілкового руху не лише в Дніпропетровській області, а й в Україні. Такий ювілей надихає на нові історичні звершення…
 
За матеріалами Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров'я

330302098 2444648075711859 8544772185994821774 n