З Першотравнем, з Днем Праці!

                                   ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ!

      Першого травня трудящі всього світу і разом з ними ми, українці, будемо відзначати День Праці – свято солідарності людей праці у боротьбі за свої трудові та соціальні права. Другий рік поспіль цей день ми зустрічаємо в умовах війни, захищаючи зі зброєю в руках наше священне право вільно жити і працювати на своїй землі.

За більш ніж рік війни наш головний лозунг «В єдності – наша сила» наповнився новим змістом. Профспілкові організації області надають всю можливу допомогу Силам Оборони, біженцям, спілчанам, які постраждали від ведення бойових дій. І в той же час ми продовжуємо захищати трудові права працівників, наполягаємо на встановленні та дотриманні цивілізованих трудових відносин.

Сьогодні як ніколи є актуальними питання справедливих, прозорих правил суспільних відносин, особливо в сфері економіки та праці. Закликаємо владу до більш активних дій з відновлення економіки, забезпечення зайнятості та гідної оплати праці, погашення зарплатних боргів, посилення контролю за ціноутворенням на продукти, товари і тарифи.

Тільки спільними зусиллями ми здолаємо всі труднощі, переможемо агресора і відбудуємо нашу Україну.

Від імені президії Обласного об’єднання профспілок щиро вітаю всіх спілчан з Днем Праці. Нових вам трудових успіхів, щастя, здоров’я, енергії у ствердженні ідеалів добра і справедливості!

З вірою в нашу Перемогу

                                                       Голова Обласного об’єднання профспілок

                                                                                                Анатолій Яловий