Висока оцінка роботи обкому

Напередодні Дня Незалежності України колегія Міністерства культури України ухвалила рішення про нагородження Почесною грамотою міністерства голови Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників культури Анатолія Ялового.

Під час свого виступу на колегії, тодішній міністр культури України Євген Нищук, зокрема, сказав: «Пан Анатолій – талановитий і компетентний керівник, ініціатор багатьох нових форм співпраці з питань соціально-економічного захисту спілчан, людина, яка спроможна вирішувати складні соціальні питання, покликані на утвердження іміджу працівника культури. Я маю надію, що самовіддана праця на ниві захисту працівника культури, підтримка та розуміння реформ в культурі, ініціативність та творча риса, які притаманні Анатолію Володимировичу, будуть і в подальшому примножувати розпочаті добрі зміни в культурному життя держави».

17 вересня під час робочої наради з керівниками профспілок бюджетної сфери Дніпропетровщини член президії і ради ФПУ, голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання В. Дубіль на прохання Міністерства культури та ЦК галузевої профспілки вручив А. Яловому Почесну грамоту Міністерства культури України.

Після нагородженні Анатолій Яловий зазначив: «Дійсно, наш обком докладає максимум зусиль аби вчасно і ефективно реагувати на всі виклики сьогодення, бути активним учасником процесу реформування і в галузі, і в державі в цілому. Тому ця висока нагорода - це оцінка роботи не так мене, як усієї нашої організації, кожного нашого голови профспілкового комітету, кожного активного спілчанина. Адже всі разом вони задають темп, формують напрямки і порядок денний роботи нашого обкому. Також вдячний галузевому Центральному комітету профспілки, без якого наші ініціативи, пропозиції, зауваження навряд чи могли б бути почуті міністерством.

Масштабна зміна влади в державі вносить свої корективи і в діяльність обкому профспілки. Але ми залишаємось вірними головним її принципам – всебічний захист члена профспілки, розвиток соціального діалогу і соціального партнерства. Переконаний, що тільки проявляючи солідарну й конструктивну позицію, ми і надалі можемо бути ефективними».

Прес-центр Облпрофоб’єднання.