Вивчали досвід дніпропетровців

   Дніпропетровська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення за багатьма напрямками роботи є однією з провідних в Україні. Тому не випадкового нещодавно саме на базі її соціальних об’єктів відбулося виїзне засідання президії ЦК галузевої профспілки під керівництвом її голови Олексія Романюка.

 

Участь у ньому також взяли голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації Андрій Коломоєць, директори та голови первинних профорганізацій деяких галузевих підприємств області.

   На засіданні було розглянуто низку важливих питань, а саме про: підсумки виконання галузевих, територіальних угод та колективних договорів за 2016 рік та стан виконання взятих зобов’язань у 2017 році; готовність оздоровчих закладів до прийо­му трудящих та членів їх сімей влітку 2017 року. Крім того були заслухані питання, які стосуються обміну профспілковим досвідом, а саме, про практику роботи: виборних органів Дніпро­петровської облорганізації профспілки щодо здійснення контролю за додержанням законодавства про працю, захисту соціально-економічних прав членів профспілки; Полтавської облорганізації щодо посилення мотивації профчленства; Закарпатської облорганізації щодо дотримання статутних вимог з фінансових питань та ведення діловодства.

(Детальніше у газеті "Позиция", №24-25 від 4.07.17 р.)